Antena 3 CNN Actualitate Tibi Ușeriu, românul care participă la cel mai greu maraton din lume, are un picior degerat. „Trebuie să mă vadă un medic!”

Tibi Ușeriu, românul care participă la cel mai greu maraton din lume, are un picior degerat. „Trebuie să mă vadă un medic!”

Tibi Ușeriu, românul care participă la cel mai greu maraton din lume, are un picior degerat. „Trebuie să mă vadă un medic!”
Sursa foto: Foto: Facebook / Tibi Useriu
14 Mar 2017   •   15:39

Ultramaratonistul român Tibi Ușeriu are un picior degerat, după ce a parcurs peste 300 de kilometri de la startul maratonului de la Cercul Polar. În cinci zile a reușit să parcurgă mai bine de jumătate din traseu la temperaturi de minus 35 de grade Celsius.

„Trebuie să mă vadă un medic pentru că mi-a degerat un picior. Și nu știu dacă…Să nu-mi facă probleme. (…) De la oul piciorului în sus. Cumva am rămas descoperit peste noapte, cum mi-a amorțit. Tot mi-a degerat. E praf”, le-a povestit Tibi Ușeriu colegilor săi de la asociația Tășuleasa Social, care au publicat înregistrarea conversației telefonice pe Facebook.

Citiți și: Un român a câștigat cea mai dificilă competiție a lumii. Felicitari, Tiberiu Uşeriu!

Reacția președintelui Klaus Iohannis, după ce Tiberiu Ușeriu a câștigat ultramaratonul de la Cercul Polar

 

 

×
Subiecte în articol: maraton medic Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close