Antena 3 CNN Actualitate TICHETE DE VACANȚĂ. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor să folosească tichetele în extrasezon

TICHETE DE VACANȚĂ. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor să folosească tichetele în extrasezon

TICHETE DE VACANȚĂ. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor să folosească tichetele în extrasezon
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
26 Sep 2019   •   10:54

TICHETE DE VACANȚĂ. Veste bună pentru angajaţii care primesc tichete de vacanţă! De anul viitor, cei care vor alege să le folosească în extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anunţat ministrul Turismului. Mai precis, un tichet va ajunge la nivelul unui salariu minim pe economie.

TICHETE DE VACANȚĂ. Practic, valoarea unui voucher de vacanţă va creşte, în extrasezon, la 2.080 de lei. În perioada sezonului, valoarea unui tichet va rămâne neschimbată, 1.450 de lei. În plus, voucherele vor intra pe un card, iar hotelierii îşi vor primi banii imediat. Astfel, ministrul Turismului speră să impulsioneze turismul în extrasezon. 

TICHETE DE VACANȚĂ. Hotelierii cred că măsura îi va ajuta să supravieţuiască mai uşor perioadelor cu puţini turişti. 

TICHETE DE VACANȚĂ. În extrasezon, valoarea unui vocher ar putea acoperi lejer atât cazarea, cât şi masa, pentru un sejur mai lung decât în plin sezon. 

TICHETE DE VACANȚĂ. Sunt, totuşi, şi angajaţi care, indiferent de valoarea voucherului, nu ar renunţa la vacanţa în plin sezon. 

TICHETE DE VACANȚĂ. Majoritatea voucherelor sunt emise în sectorul bugetar. 10 la sută dintre ele au fost, însă, emise şi de firme private, anul acesta. 

×
Subiecte în articol: tichete vacanţă vouchere
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close