Antena 3 CNN Actualitate Ţigări de contrabandă şi focuri de armă pe Dunăre

Ţigări de contrabandă şi focuri de armă pe Dunăre

Ţigări de contrabandă şi focuri de armă pe Dunăre
Sursa foto: Foto: Video News
11 Dec 2011   •   18:37

Poliţiştii din judeţul Mehedinţi au reuşit să prindă un bărbat care încerca să introducă ilegal în ţară, pe Dunăre, peste 10.000 de pachete cu ţigări netimbrate. Acesta folosea o ambarcaţie cu motor şi nu a renunţat la fugă decât după două focuri de armă trase de poliţişti, anunţă Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, sâmbătă seară, echipajul unei ambarcaţii aparţinând Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova, aflat în misiune de supraveghere pe Dunăre, pe direcţia localităţii Eşelniţa, a observat o ambarcaţie cu motor în care se afla un bărbat şi care plecase de pe malul sârbesc, îndreptându-se spre malul românesc.
   
După ce l-au somat verbal pe bărbat, acesta continuându-şi traseul, au tras un foc de avertisment în plan vertical. Nici aceasta acţiune nu a avut succes, individul văzându-şi de drum. La acest moment, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să tragă în motorul ambarcaţiei.
   
Bărbatul a fost imobilizat şi în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta are 33 de ani şi este din localitatea Brebeni, judeţul Olt.
   
După verificarea ambarcaţiei, poliţiştii de frontieră au confiscat 20 de colete în care se aflau 10.020 de pachete cu ţigări netimbrate mărcile Marble şi Ashima, pe care bărbatul intenţiona sa le livreze unor complici din judeţul Olt. Bărbatul este cercetat pentru contrabandă şi intrarea în ţară prin trecerea ilegală a frontierei.
   
Cercetările vor continua, poliţiştii de frontieră mehedinţeni colaborând cu autorităţile de frontieră sârbe în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în acest caz.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close