Antena 3 CNN Actualitate Transmisiune în direct din New York! Cum arată acum Times Square, cea mai aglomerată zonă din inima Manhattan-ului

Transmisiune în direct din New York! Cum arată acum Times Square, cea mai aglomerată zonă din inima Manhattan-ului

Camelia Ureche, corespondent Antena 3 în Statele Unite ale Americii, a transmis în direct din New York, chiar din Times Square, o intersecție comercială importantă din cartierul Manhattan. Cândva, locul, un simbol al orașului New York și al Statelor Unite, era unul dintre cele mai aglomerate obiective turistice, indiferent de oră. Acum, în plină pandemie, locul este aproape pustiu, iar oamenii poartă măști de protecție pe stradă.

Transmisiune în direct din New York! Cum arată acum Times Square, cea mai aglomerată zonă din inima Manhattan-ului
de Iulia Gorgorin    |    09 Oct 2020   •   22:30

Telespectatorii Antena 3 s-au putut delecta vineri seară cu imagini transmise din New York de corespondentul Camelia Ureche care s-a aflat în Times Square,  zonă care era înainte de pandemie, cea mai aglomerată zonă, indiferent de oră.

Eu am ales pentru această transmisie, Times Square, aici unde era cea mai aglomerată zonă, indiferent de oră!

Chiar şi la miezul nopţii, aici nu puteai să arunci un ac. Erau oameni peste tot. Vreau să vă arăt cum arată astăzi Times Square. Acum am putea spune că este pustiu în comparaţie cu alte zile.

Dacă observaţi, acolo undeva în spate sunt scările roşii, unde o fotografie bună, înainte de pandemie ar fi fost cu alte 30 de persoane de jur împrejur, pentru că pur şi simplu nu exista niciun loc liber. De asemenea, vă arăt ce înseamnă Times Square astăzi, la ora 14.

Sunt câţiva poliţişti, câţiva protestatari, dar este foarte gol în comparaţie cu o zi obişnuită.

Aici erau nu numai turişti, erau şi cei care lucrau la companiile aflate în clădirile zgârie-nori de aici. La această oră ar fi trebuit să iasă în pauza de prânz. Unii dintre ei ar fi plecat acasă şi toată zona ar fi fost foarte aglomerată.

Economia a fost foarte afectată şi odată ce comapaniile de aici din Manhattan şi-au restrâns activitatea şi au mutat-o online. De asemenea, afacerile din oraş, unele dintre ele s-au închis, altele la fel şi-au mişcorat programul de funcţionare, iar de la o rată a şomajului de 3,5% când era în februarie, înainte de pandemie, astăzi avem 7,4%, dar nu este cea mai rea cifră, pentru că în lunile de vară, am avut 14% rata şomajului'', a relatat Camelia Ureche, corespondent Antena 3.

×
Subiecte în articol: New York Times Square Manhattan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close