Antena 3 CNN Actualitate Timiş. Autorităţile au confiscat peste o sută de tone de cereale şi au aplicat amenzi de 5.000 de lei

Timiş. Autorităţile au confiscat peste o sută de tone de cereale şi au aplicat amenzi de 5.000 de lei

Timiş. Autorităţile au confiscat peste o sută de tone de cereale şi au aplicat amenzi de 5.000 de lei
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Noi 2012   •   12:15

Poliţiştii din judeţul Timiş au confiscat peste o sută de tone de cereale cumpărate fără forme legale de o societate din localitatea Carani de la o persoană fizică şi au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei, într-o acţiune de combatere a evaziunii fiscale, conform Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat de presă de sâmbătă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi comisarii Gărzii Financiare au confiscat 113.040 kilograme de porumb şi au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei.
   
Cerealele au fost confiscate de la o societate comercială din localitatea Carani, judeţul Timiş, care în 9 noiembrie le-a cumpărat de la o persoană fizică, fără documente legale, cantitatea fiind lăsată în custodia unei alte societăţi din aceeaşi localitate.
   
Deoarece societatea care a achiziţionat cerealele nu a putut prezenta poliţiştilor documentele legale, aceştia au dispus confiscarea întregii cantităţi şi aplicarea de amenzi.

×
Subiecte în articol: Timis autorităţi cereale amenzi
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close