Antena 3 CNN Actualitate Timiş. Hoţii au furat un bancomat vizavi de sediul poliţiei (VIDEO)

Timiş. Hoţii au furat un bancomat vizavi de sediul poliţiei (VIDEO)

Timiş. Hoţii au furat un bancomat vizavi de sediul poliţiei (VIDEO)
30 Sep 2008   •   19:31

În Timiş un bancomat a fost spart de necunoscuţi deşi se afla vizavi de postul de poliţie. Oamenii legii nu au reuşit deocamdată să afle nici măcar suma care a fost furată.
Comuna Voiteni, din judeţul Timiş pare a fi ?Raiul hoţilor? dacă este să ne luăm după ce spun localnicii. În doar câteva luni s-a spart un magazin, postul de poliţie, iar acum un bancomat. Poliţia susţine că are câţiva suspecţi, însă nimic nu este sigur. Poliţiştii au şi o scuză. Hoţii au fost profesionişti.
În realitate lucrurile stau cu totul altfel. Hoţii au pândit bancomatul, apoi duminică seara au tăiat curentul. Cum nimeni nu a observat, luni noapte au intrat pe un geam şi au tăiat bancomatul cu un flex. Au fugit apoi cu toţi banii. În bancomat tocmai fuseseră vărsaţi 200.000 de lei noi. Nimeni nu a auzit însă nimic.
Poliţiştii au pierdut urma hoţilor în parcarea de lângă bancomat. Ei încearcă acum să-i găsească pe hoţi. În tot acest timp, localnicii aşteaptă următoarea spargere. Sunt siguri că va fi destul de curând.

Observator

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close