Antena 3 CNN Actualitate Timiş. O fetiţă de 6 ani şi tatăl ei, găsiţi morţi în podul casei. Crimă urmată de sinucidere?

Timiş. O fetiţă de 6 ani şi tatăl ei, găsiţi morţi în podul casei. Crimă urmată de sinucidere?

Timiş. O fetiţă de 6 ani şi tatăl ei, găsiţi morţi în podul casei. Crimă urmată de sinucidere?
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    17 Aug 2011   •   10:29

Două persoane au fost găsite decedate în podul casei în care locuiau, în Jimbolia, judeţul Timiş. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o fetiţă de şase ani şi tatăl ei, de 35 de ani.

Ambii au fost găsiţi fără suflare, iar echipajele de ambulanţă sosite la faţa locului au încercat fără succes să le acorde primul-ajutor.

Se pare că este vorba despre o crimă, urmată de sinucidere. Bărbatul de 35 de ani i-ar fi luat viaţa propriului copil, după care s-ar fi sinucis. Nu se ştie dacă el a lăsat vreun bilet de adio, potrivit corespondentului Antena 3.

Bărbatul era divorţat de soţia de trei ani şi îşi creştea singur fetiţa.

La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie şi procurori criminalişti, care încearcă să preleveze probe de la locul tragediei. În acest caz, vor fi audiaţi vecinii şi rudele bărbatului din Jimbolia.

Cum explică psihiatrii "crima altruistă"?

"Sinuciderea ramâne un act complet de neînţeles în 999 de cazuri dintr-o mie. Rareori putem spune că un asemenea act a fost justificat. În acest caz este vorba este un comportament uman extrem de deviant, pentru că nu este o crimă , ci este ceea ce se numeşte sinucidere altruistă. Acest lucru înseamnă că autorul acestui act criminal a considerat că aceasta este soluţia cea mai bună pentru fiica lui, ca ea să nu se mai chinuie în această lume", a explicat psihiatrul Florin Tudose.

 


×
Subiecte în articol: morti pod casa
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close