Antena 3 CNN Actualitate Timiş. Poliţiştii de frontieră au împuşcat mortal un bărbat suspectat de trafic cu ţigări

Timiş. Poliţiştii de frontieră au împuşcat mortal un bărbat suspectat de trafic cu ţigări

Timiş. Poliţiştii de frontieră au împuşcat mortal un bărbat suspectat de trafic cu ţigări
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2012   •   16:13

Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au împuşcat mortal un bărbat de cetăţenie sârbă, suspectat că trafica ţigări, alături de un alt bărbat, cei doi fiind prinşi, duminică, în apropierea localităţii Toager, pe fâşia dintre România şi Serbia, conform Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Iasmina Maghiar, a declarat că poliţiştii de frontieră aflaţi în apropierea localităţii Toager din judeţul Timiş au observat, duminică la prânz, pe fâşia dintre România şi Serbia, două persoane care transportau colete cu ţigări de contrabandă. Una dintre acestea a fost reţinută, însă cea de-a doua nu s-a oprit la somaţiile poliţiştilor de frontieră.
   
"Cele două persoane au fost somate verbal să se oprească. Una dintre ele, un cetăţean român, a fost reţinută imediat, iar cealaltă persoană a fugit. Poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, persoana nu s-a supus, în consecinţă s-au executat focuri de armă, iar bărbatul probabil s-a aplecat, fiind împuşcat mortal în spate. Din cercetările noastre, rezultă că acesta este cetăţean sârb", a declarat Iasmina Maghiar.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close