Antena 3 CNN Actualitate Timiş. Un copil şi-a dat foc ca să le arate părinţilor ce văzuse la un spectacol de circ

Timiş. Un copil şi-a dat foc ca să le arate părinţilor ce văzuse la un spectacol de circ

Timiş. Un copil şi-a dat foc ca să le arate părinţilor ce văzuse la un spectacol de circ
17 Feb 2014   •   22:10

Un copil de 13 ani din comuna Balinţ, județul Timiş, şi-a dat foc, duminică, suferind arsuri de gradele II şi III la faţă, după ce a vrut să le arate părinţilor săi ce văzuse la un spectacol de circ, părinţii fiind amendaţi de poliţişti cu 200 de lei pentru că nu l-au supravegheat pe minor, informează MEDIAFAX.

Primarul comunei Balinţ, din județul Timiş, Dănuţ Craşovan, a declarat că după ce a participat la un spectacol de circ care a avut loc la căminul cultural din localitate, un copil de 13 ani a vrut să le arate părinţilor ce văzuse la spectacol.

El a luat în gură motorină, a aprins un ştiulete de porumb şi a suflat înspre foc, suferind astfel arsuri în zona feţei.
   
Potrivit primarului, părinţii care au privit neputincioşi întreaga scenă ce s-a derulat cu repeziciune au sunat imediat la numărul de urgențe 112 şi au chemat ambulanţa, care l-a transportat pe băiat la spitalul din Lugoj.
   
După ce i-au acordat îngrijiri şi l-au ţinut o noapte sub supreveghere, medicii au decis că nu este cazul să îl interneze pe copil. Astfel, luni după-amiază, copilul a fost dus acasă de către părinţi, care îl vor îngriji la domiciliu.
   
"Copilul are 13 ani, a vrut să facă şi el ca la circ, cu scosul flăcării pe gură şi acum are arsuri de gradele II şi III. Azi (luni - n.r.) l-au adus acasă. S-a fãcut anchetă socială de la primărie şi e totul în regulă. În urma anchetei s-a stabilit că a fost doar o joacă de copil", a declarat primarul din Balinţ, Dănuţ Craşovan.
   
Poliţia a fost sesizată în acest caz chiar de către părinţii copilului care au fost amendaţi pentru nesupravegherea acestuia.
   
"A fost sesizată Poliţia chiar de către părinţi. Aceştia au fost amendaţi cu 200 de lei pentru nesupravegherea minorului".

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close