Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Ucigaşul cu Ferrari s-a predat. El a fost condamnat la patru ani de închisoare

Timişoara. Ucigaşul cu Ferrari s-a predat. El a fost condamnat la patru ani de închisoare

Timişoara. Ucigaşul cu Ferrari s-a predat. El a fost condamnat la patru ani de închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Noi 2011   •   20:49

Adrian Cocoană, şoferul bolidului care a ucis, în urmă cu trei ani, un tânar din Timişoara, s-a predat vineri. El a mers singur la sediul poliţiei, la nici 24 de ore după ce judecătorii l-au condamnat la patru ani de închisoare.

Tânărul nu a avut de ales, având în vedere că decizia magistraţilor este definitivă. El îşi va exacuta cei patru ani de închisoare în penitenciarul din Timişoara.

În august 2008, Adrian Cocoană gonea cu bolidul pe străzile oraşului. A pierdut controlul maşinii şi, după ce s-a izbit de un taxi, a lovit mortal un tânăr de 29 de ani şi pe prietena sa. Cocoană a stat atunci doar patru luni în arest, fiind eliberat pe parcursul procesului.

Familia victimei l-a acuzat în repetate rânduri de tergiversarea anchetei. Mama tânărului ucis a declarat că victoria este una amară, pentru că nimic nu-i va aduce fiul înapoi.

Joi, şoferul cu Ferrari, care în urmă cu trei ani a ucis un tânăr pe trotuar, a fost condamnat la patru ani de închisoare şi obligat să plătească daune de 500.000 de euro familiei bărbatului ucis.

 


×
Subiecte în articol: mort barbat Timisoara Ferrari inchisoare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close