Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Un copil de 5 ani, violat de cel mai bun prieten de joacă, de 13 ani

Timişoara. Un copil de 5 ani, violat de cel mai bun prieten de joacă, de 13 ani

Timişoara. Un copil de 5 ani, violat de cel mai bun prieten de joacă, de 13 ani
Sursa foto: Foto: ziare-pe-net.ro
de M.Z.    |    12 Sep 2011   •   14:00

Un copil de cinci ani din Timişoara a fost violat de prietenul lui cel mai bun, de 13 ani. Mama băiatului de cinci ani şi-a rugat o vecină să aibă grijă de fiul ei câteva ore, pentru că voia să meargă la biserică. Micuţul de cinci ani a fost preluat de fiul vecinei, cei doi cunoscându-se şi jucându-se şi cu alte ocazii, fiind vecini.

Atunci când femeia s-a întors, copilul de numai cinci ani acuza dureri îngrozitoare, dar nu i-a povestit mamei ce s-a întâmplat. Femeia l-a dus la spital, iar acolo medicii au constatat că minorul a fost supus unor perversiuni sexuale.

După intervenţia poliţiei, s-a constatat că băiatul de 13 ani l-a violat pe minor. Mai întâi, l-a obligat să se uite la filme pentru adulţi, după care l-a supus unor perversiuni sexuale.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, dar pentru că băiatul de 13 ani nu are deocamdată carte de ideintitate, nu poate răspunde penal pentru faptele sale.

Oamenii legii le recomandă celor două familii să-i ducă pe ambii copii la psiholog, pentru a-i ajuta să depăşească această traumă.

Poliţiştii încearcă acum să afle în ce mediu a trăit violatorul minor şi de unde a făcut rost de aceste filme pentru adulţi.

Medicii spun că minorul violat va fi tratat timp de câteva zile pentru fisurile anale, dar trauma psihică va fi greu de depăşit.

 


×
Subiecte în articol: copii viol joaca Timisoara psiholog
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close