Antena 3 CNN Actualitate Timoşenko, cel mai sexy ?şef de stat? din lume. Boc, pe 94

Timoşenko, cel mai sexy ?şef de stat? din lume. Boc, pe 94

Timoşenko, cel mai sexy ?şef de stat? din lume. Boc, pe 94
Sursa foto: iulia timosenko
14 Oct 2009   •   15:42

Premierul Ucrainei Iulia Timoşenko este cel mai frumos lider mondial, conform site-ului "Hottest Heads of State".
Aceasta este pe prima poziţie din 172 de preşedinţi sau premieri, înaintea omologului norvegian Jens Stoltenberg sau regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck din Bhutan, locul patru - Joseph Kabila din Congo, şi pe poziţia cinci liderul argentinian Christina Fernandez de Kirchner .
Liderul american este pe locul 15, unul onorabil dacă se ţine cont că este înaintea lui Vladimir Putin -locul 18; liderul francez Nicolas Sarkozy-28; cel iranian, Mahmoud Ahmadinejad, pe 48; în timp ce premierul italian este pe locul 65.
În ce priveşte România, Traian Băsescu nu intră în top, în timp ce premierul de acum interimar Emil Boc se poate lăuda măcar cu performanţa că a intrat în top 100, pe locul 94.
Lista mai cuprinde nume precum Robert Mugabe din Zimbabwe sau Raul Castro. Pe penultimul loc al celor mai puţin atrăgători lideri este Papa Benedict al XVI-lea, iar pe ultima poziţie dictatorul coreean Kim Jong-il.
Deşi lista nu este un ştiinţifică, ci pur subiectivă, autorii promit că topul va fi modificat dacă se aduc argumente solide în favoarea unei idei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iulia Timosenko Emil Boc
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close