Antena 3 CNN Actualitate Tineri ajunși la spital, după ce s-au ciocnit într-un tobogan la un aquapark din Galați

Tineri ajunși la spital, după ce s-au ciocnit într-un tobogan la un aquapark din Galați

Doi tineri au ajuns la spital după ce s-au lovit violent într-un tobogan din noul aquapark din Galați. Accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre tineri s-ar fi blocat în interiorul tubului.

Tineri ajunși la spital, după ce s-au ciocnit într-un tobogan la un aquapark din Galați
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    04 Aug 2021   •   22:56

 

Administratotul complexului crede că tineriii nu ar fi respectat regulile și au coborât unul după celălalt. "Nu au apreciat nici greutatea, nici distanţa, nici viteza. Unde se întoarce, s-au dat peste cap din cauza greutăţii" a declarat Mihail Vârlan, din cadrul echipei medicale, conform observatornews.ro.

Tinerii s-au ciocnit când unul dintre ei ar fi căzut de pe colac, din cauza faptului că nu ar fi fost așezat cum ar fi trebuit. "Nu a stat corespunzător pe colac și s-a blocat în tub", a declarat unul dintre salvamari.

Imaginile filmate la doar câteva minute după accident arată că la cel mai înalt tobogan nu se afla nici un angajat care să supravegheze persoanele care urmau să ajungă pe tobogan. 

După accident ambelor persoane rănite li s-a acordat primul ajutor, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Unul dintre tineri și-a rupt piciorul în urma accidentului.

"Dacă s-a întâmplat atunci a fost o scăpare de moment a personalului care probabil a lipsit, a fost nevoie să meargă în altă parte pentru câteva minute", a declarat Dragoş Magearu, administratorul complexului.

De vină pentru acest incident se consideră că ar fi angajaţii aqua parcului, care ar fi trebuit să se asigure că se respectă regulile.

Aquapark-ul din Galaţi a fost deschis în urmă cu patru zile și a costat şase milioane de euro. Acesta a fost inaugurat după 7 ani în care oraşul nu a avut un ştrand public.

×
Subiecte în articol: Galați aquapark accident Tobogan spital
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close