Antena 3 CNN Actualitate Tinerii blocați în Dubai, după inundațiile care au blocat orașul, se întorc în țară cu premierul Marcel Ciolacu

Tinerii blocați în Dubai, după inundațiile care au blocat orașul, se întorc în țară cu premierul Marcel Ciolacu

Un grup de tineri, rămași blocați în Dubai din cauza inundațiilor care au blocat orașul, vor reveni în ţară cu avionul cu care se va întoarce şi premierul Marcel Ciolacu.

de Andreea Ştefan    |    18 Apr 2024   •   13:27

Câteva zeci de români au rămas blocaţi de mai bine de 24 de ore pe aeroportul din Dubai, după furtuna şi inundaţiile istorice care au paralizat oraşul.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, unul dintre grupuri este format din tineri din Sibiu, care au fost la un festival şi ar urma să revină în ţară, vineri, cu avionul cu care se va întoarce şi premierul Marcel Ciolacu.

Ministerul de Externe a transmis că reprezentanţii Consulatului General din Dubai monitorizează situaţia şi ţin legătura cu românii aflaţi acolo.

În emirat, situaţia este în continuare extrem de gravă. Din cauza ploilor istorice, şcolile au fost închise şi toţi angajaţii au rămas acasă.

Meteorologii spun că în 24 de ore a plouat cât pentru doi ani.

Prim ministrul României a început vizita de lucru în Abu Dhabi. Marcel Ciolacu se va întâlni conducătorul emiratului și cu reprezentanţii unor companii din domeniul logisticii. Ciolacu vrea să îi convingă pe arabi să investească în Tarom.

 

×
Subiecte în articol: Dubai Marcel Ciolacu
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close