Antena 3 CNN Actualitate Tineri drogaţi, prinși la volan de două ori într-o zi. Poliţia Română: "Pe cât de amuzant, pe atât de trist"

Tineri drogaţi, prinși la volan de două ori într-o zi. Poliţia Română: "Pe cât de amuzant, pe atât de trist"

Doi tineri au avut ghinionul de a fi prinși de poliţişti de două ori în aceeași zi. Iată ce au descoperit poliţişti în urma unui control DrugTest.

Tineri drogaţi, prinși la volan de două ori într-o zi. Poliţia Română: "Pe cât de amuzant, pe atât de trist"
Sursa foto: Arhivă Antena 3
de Claudia Popovici    |    01 Aug 2022   •   17:19

Întâmplarea a fost povestită de Poliţia Română pe pagina de socializare a instituţiei.

"Așa a fost să fie? Pe cât de amuzant, pe atât de trist. Cele două rezultate DrugTest sunt puse cu un scop unul lângă altul. Să vă detaliem…

Rezultatul din stânga este al unui tânăr, amplasare pe care o avea și în mașina pe care o conducea până în momentul controlului.

 - Bună seara! Actele dumneavoastră, vă rog! Urmează să vă testăm cu aparatul DrugTest... Rezultatul îl puteți vedea: Pozitiv la Cannabis și Cocaină.

Câteva ore mai târziu și cu măsurile legale luate, tânărul pleacă, de această dată, pe locul pasagerului, iar la volan urcă o tânără, care se afla pe scaunul din dreapta de la început… și duși au fost.

Câteva momente mai târziu:  Bună seara! Actele dumneavoastră, vă rog! Acum v-ați prins al cui este rezultatul din dreapta?

O încheiem rapid… Acestea nu sunt „întâmplări”. Nu s-a întâmplat să te droghezi…

Nu s-a întâmplat să conduci după ce te-ai drogat…Iar în cazul unui accident, nu credem că o să auziți de la cineva… Eeee… S-a întâmplat!

Putea să se întâmple oricui! Alcoolul și drogurile distrug vieți", scrie Poliţia Rămână pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: tanar droguri
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close