Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri, loviți cu pumnii și picioarele pe o stradă din Arad de doi bărbați drogați | VIDEO

Trei tineri, loviți cu pumnii și picioarele pe o stradă din Arad de doi bărbați drogați | VIDEO

Trei tineri au fost loviți luni dimineața cu pumnii și picioarele de doi bărbați de 24 și 26 de ani pe o stradă din Arad.

Trei tineri, loviți cu pumnii și picioarele pe o stradă din Arad de doi bărbați drogați | VIDEO
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   10:26

Potrivit Jandarmeriei Arad, incidentul a avut loc luni dimineața pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, unde cei doi bărbați, din senin, s-au năpustit lovind cu pumnii și picioarele pe trei tineri.

Mai mulți cetățeni care se aflau în zonă au sunt la 112. Cei doi bărbați, auzind că s-a sunat la 112, au fugit de la fața locului.

Echipajul de jandarmi sosit de fața locului i-a identificat pe cei trei tineri agresați fizic. La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță.

Cei doi agresori au fost prinși după aproximativ două ore, într-o stație de tramvai din zona Boul Roșu, și au fost duși la sediul Poliției.

"Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise", au informat jandarmii.

Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru loviri și alte violențe.

"Doi bărbați cu vârste de 24, respectiv 26 de ani din Arad, s-au ales cu dosare penale pentru loviri și alte violențe, în urma unui scandal dintre aceștia și trei tineri care se plimbau în zona respectivă. Jandarmii au fost solicitați pe 112 să intervină de urgență.  

Totul s-a întâmplat ieri dimineață pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde cei doi bărbați, din senin, s-au năpustit lovind cu pumnii și picioarele pe cei trei tineri, care în acel moment se aflau în zonă. Violențele au durat câteva minute, iar mai mulți cetățeni, care au asistat la întreaga scenă, au sunat la 112 solicitând un echipaj de Jandarmerie și unul de Ambulanță. Cei doi bărbați, auzind că s-a sunat la 112, au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută.

În câteva minute echipajul de Jandarmerie a ajuns la adresa indicată unde i-a identificat pe cei trei tineri agresați fizic. La fața locului sosise și un echipaj de ambulanță. Cu semnalmentele celor doi agresori, jandarmii au plecat în căutarea lor, iar după aproximativ două ore, aceștia au fost identificați într-o stație de tramvai din zona Boul Roșu și conduși la sediul Poliției, în vederea luării măsurilor legale. Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise.

Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea și alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-o informare a Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: bătaie loviţi
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close