Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri din Piteşti au blocat o stradă şi au râs de alţi şoferi pentru a se lăuda pe Facebook şi TikTok

Trei tineri din Piteşti au blocat o stradă şi au râs de alţi şoferi pentru a se lăuda pe Facebook şi TikTok

Trei tineri din Piteşti au blocat o stradă cu maşinile lor, Mercedes şi BMW, şi au râs de şoferii care erau blocaţi în trafic. Totul pentru a se lăuda pe Facebook şi TikTok.

Trei tineri din Piteşti au blocat o stradă şi au râs de alţi şoferi pentru a se lăuda pe Facebook şi TikTok
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    29 Oct 2022   •   14:58

Polițiștii din Pitești anunță că s-au sesizat din oficiu, după ce în spațiul public au apărut imagini cu mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, noaptea, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

”Am blocat toată circulația, băieți”, spune unul dintre șoferi, în timp ce fumează și face mișcări de dans pe ritmurile muzicii care se aude dintr-o mașină.

În imagini se poate observa o coloană destul de mare de mașini care așteaptă ca cele trei autoturisme să pornească la drum. Același tânăr le face semn șoferilor care așteaptă în coloană să aibă răbdare. Totul pentru care bombardierii, care conducea Mercedes şi BMW, să se laude pe Facebook şi TikTok cu faptele lor.

"În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun", transmite IPJ Argeș.

×
Subiecte în articol: Pitești Facebook
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close