Tinerii care au spart şi jefuit un magazin din Piaţa Unirii, în timpul protestelor, prinşi de poliţişti

de A.M.P    |    23 Ian 2012   •   17:26
Tinerii care au spart şi jefuit un magazin din Piaţa Unirii, în timpul protestelor, prinşi de poliţişti Foto: videonews.ro

Şapte persoane care au spart un magazin din Piaţa Unirii, în timpul protestelor din noaptea de 15 spre 16 ianuarie, şi au furat telefoane mobile şi accesorii în valoare de 25.000 de lei au fost identificate, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei, informează Mediafax.

Jumătate din prejudiciu a fost recuperat.

Cei şapte au vârste cuprinse între 17 şi 39 de ani şi au sustras din magazin telefoane mobile şi accesorii "profitând de manifestaţiile publice violente care au avut loc atât la Piaţa Universităţii cât şi în zona Pieţei Unirii", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.
   
Una dintre cele şapte persoane a fost arestată preventiv pentru 25 de zile de către Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat.
   
De asemenea, patru persoane au fost reţinute, pe numele lor fiind întocmite dosare penale pentru furt calificat, iar alte două sunt cercetate în stare de libertate pentru tăinuire, respectiv distrugere, a precizat sursa citată.

 
Get Adobe Flash player
   
Acţiunile de protest din Capitală au început vineri 13 ianuarie, la trei zile după ce Raed Arafat şi-a anunţat demisia, şi au continuat chiar şi după revenirea acestuia, marţi 17 ianuarie, în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

x close