x close

Tinerii filmaţi cum fură cu tupeu dintr-o alimentară, prinşi după apelul făcut pe Facebook

25 Iul 2017   •   14:43
Tinerii filmaţi cum fură cu tupeu dintr-o alimentară, prinşi după apelul făcut pe Facebook   Foto: Facebook

Trei hoţi din Timişoara, care au furat 850 de lei dintr-un magazin alimentar din centrul oraşului, au fost prinşi de Poliţie după ce imaginile cu atacul, surprinse de camerele de supraveghere, au fost publicate pe pagina de Facebook a „vânătorului de hoţi”, Cristian Brâncovan. În speranţa că îşi va retrage plângerea, mama unuia dintre hoţi s-a dus să îi returneze banii păgubitului.

„Ne mobilizăm să-i găsim pe hoţi? Au plecat în fugă cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar dacă erau filmaţi. Secţia 1 nu-i ştie, dar cu distribuirile voastre sigur îi găsim cu nume, prenume şi profil de Facebook”, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, timişoreanul Cristian Brâncovan, cunoscut pentru campania derulată împotriva hoţilor de buzunare.

În mai puţin de 24 de ore, imaginile cu hoţii au devenit virale, iar autorii furtului au fost identificaţi, mama unuia dintre hoţi restituind prejudicial în speranţa că păgubitul îşi va retrage plângerea, scrie Adevarul.

 

Citeşte mai multe despre:

hoti Timisoara camere de supraveghere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati