Antena 3 CNN Actualitate Un TIR scăpat de sub control a intrat în curtea unei case, în Vrancea. O persoană a fost rănită

Un TIR scăpat de sub control a intrat în curtea unei case, în Vrancea. O persoană a fost rănită

Un TIR scăpat de sub control a distrus un gard de piatră și a intrat în curtea unei locuințe din județul Vrancea. Singura persoană rănită a fost șoferul tirului, însă pagubele sunt însemnate.

Un TIR scăpat de sub control a intrat în curtea unei case, în Vrancea. O persoană a fost rănită
Sursa foto: Mediafax
de Maria Zărnescu    |    20 Mai 2021   •   08:46

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard de piatră, iar apoi a ajuns în curtea unei locuințe. În urma impactului, bărbatul e fost rănit.

Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi și a fost anunțat la 112. Echipele de intervenție au aflat că pe Drumul Național 2 E 85, în dreptul localității Domnești, din comuna Pufești, șoferul unui tir a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard, pătrunzând apoi în curtea unei locuințe.

Mai multe echipaje ale ISU Vrancea s-au deplasat la fața locului și au scos victima din mașină. Nu au fost alte victime, dar pagubele sunt importante, informează Mediafax.

Bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Bacău, a fost conștient pe tot parcursul operațiunii de salvare, au spus cei de la ISU. Ulterior, el a fost transportat la spital.

×
Subiecte în articol: TIR sofer curte casa accident
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close