Antena 3 CNN Actualitate Toaletele publice din Curtea de Apel Craiova, transformate în birouri

Toaletele publice din Curtea de Apel Craiova, transformate în birouri

Toaletele publice din Curtea de Apel Craiova, transformate în birouri
Sursa foto: Foto:smileblog.ro
15 Apr 2011   •   08:46

Angajaţii Curţii de Apel din Craiova lucrează în toalete. Nu este o glumă proastă, ci situaţia în care s-a ajuns din cauza lipsei de spaţiu. Sătui să lucreze din fostele toalete destinate publicului, reprezentanţii Curţii de Apel au organizat o licitaţie pentru obţinerea unui sediu adecvat în care să îşi desfăşoare activitatea angajaţii instituţiei.

"S-a decis să căutăm un spaţiu care să nu fie mai mic de 2.300 metri pătraţi. Nu pot să spun limitele de chirie pe care noi le-am cerut, pentru că suntem încă în proces de negociere pentru spaţiu. Caietul de sarcini l-au ridicat în jur de şapte sau opt persoane juridice, dar ofertă au depus doar două", a declarat judecătorul Aurel Ilie, citat de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova a precizat că este nevoie ca instanţa să închirieze un nou sediu pentru că în actualul imobil nu mai sunt spaţii în care personalul să-şi desfăşoare activitatea.

"Noi avem cinci secţii şi trei săli de judecată. În mod normal, fiecare dintre aceste secţii ar trebui să aibă fiecare sala ei de judecată. Însă noi, având doar trei săli, avem două secţii pe sală. Doar Secţia penală are o sală, iar în măsura posibilităţii intră şi o altă secţie pe aceeaşi sală", a mai spus judecătorul Aurel Ilie.

Din cauza lipsei de spaţii, spune judecătorul, o parte din toaletele destinate publicului au fost transformate în birouri.

"Avem birouri de grefă care nu au nicio deschidere spre exterior. Am fost nevoiţi să transformăm toaletele pentru public, fie în spaţiu pentru birouri, fie spaţiu pentru copiatoare, pentru scanere sau calculatoare. La una dintre toaletele din curte pentru public s-a renunţat şi am făcut acolo Birou de Expediţie", a mai spus Aurel Ilie.

Acesta a menţionat că instanţa craioveană este în căutarea unui sediu nou de mai mulţi ani.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close