Antena 3 CNN Actualitate Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor în şpaga din dosarul "Gala Bute"

Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor în şpaga din dosarul "Gala Bute"

Toate drumurile duc la Elena Udrea! Care era circuitul banilor în şpaga din dosarul "Gala Bute"
28 Feb 2015   •   14:45

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook, câteva clarificări care ţin de dosarul "Gala Bute".

"Se creează în mod fals ideea că banii destituiţi cumpărării de publicitate către MDRT la "Gala Bute" ar fi fost deturnaţi către Elena Udrea. Nimic mai neadevărat. Acuzaţiile de luare de mită  la adresa fostului ministru, nu au nicio legătură cu organizarea evenimentului sportiv, fiind doar anexate la dosar", a transmis echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Aceştia au făcut un circuit al denunţurilor, care începe cu Adrian Gărdan, cel care a depus un denunţ împotriva lui Ştefan Lungu şi a lui Gheorghe Nastasia, după ce a fost denunţat mai departe. Lungu a denunţat-o pe Ana Maria Topoliceanu şi a vorbit şi despre Tudor Breazu.

Acuzată, la rândul ei, Ana Maria topoliceanu a făcut un denunţ împotriva Elenei Udrea şi l-a presat la rândul ei pe Tudor breazu să declare împotriva fostului ministru, Elena Udrea.

Tudor Breazu a negat mai apoi toate acuzaţiile care i-au fost aduse de Ana Maria Topoliceanu şi demonstrează cu probe presiunile la care a fost supus.

Într-un final, după denunţul lui Adrian Gărdan, Nastasia să nege mai întâi acuzaţiile, ca mai apoi să depună un denunţ împotriva Elenei Udrea.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close