Antena 3 CNN Actualitate Tocmai a fost dată amenda record a sezonului estival. Cât de mare e şi care a fost motivul

Tocmai a fost dată amenda record a sezonului estival. Cât de mare e şi care a fost motivul

Tocmai a fost dată amenda record a sezonului estival. Cât de mare e şi care a fost motivul
07 Aug 2015   •   14:11

Un turist cazat la un hotel din staţiunea Neptun s-a ales cu maşina distrusă după ce pe autoturism a căzut tencuială chiar de pe hotelul unde venise să-şi petreacă vacanţa, relatează Ştirile TVR1. Bărbatul a chemat poliţia, iar reprezentanţii hotelului trebuie să-i plătească acum reparaţia maşinii.

Turiştii au depus zeci de reclamaţii la Protecţia Consumatorilor din cauza condiţiilor proaste sau chiar insalubre pe care le-au găsit în anumite unităţi de cazare: saltele şi perne slinoase, mochete dezlipite, băi improprii.

Chiar şi bucătăriile au reuşit să-i surprindă pe inspectorii OPC.

Totuşi ce au găsit într-un hotel a depăşit orice imaginaţie, aşa că şi sancţiunea a atins recordul verii: 30 de mii de lei pentru felul în care arăta bucătăria, cu produse alimentare fără date de identificare sau termen de valabilitate.

Un turist a plătit pentru un concediu în staţiunea Neptun şi s-a ales cu maşina distrusă. Pe autoturism a căzut tencuiala de la hotelul unde venise să-şi petreacă vacanţa. - See more at: http://stiri.tvr.ro/un-concediu-de-cosmar-pe-litoralul-romanesc-si-o-amenda-record-de-la-opc_63763.html#sthash.NsBE5fPJ.dpuf

×
Subiecte în articol: OPC Neptun
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close