Antena 3 Actualitate Tolea Ciumac ştie să rămână subiect de presă. Luptătorul K1 şi-a făcut blog

Tolea Ciumac ştie să rămână subiect de presă. Luptătorul K1 şi-a făcut blog

21 Mai 2009   •   19:21
Tolea Ciumac ştie să rămână subiect de presă. Luptătorul K1 şi-a făcut blog
Sursa foto: tolea ciumac

Luptătorul de K1, Tolea Ciumac, are... blog. Viaţa lui Tolea, urmărit internaţional şi actor în spot-uri publicitare, este etalată pe o pagină de internet. Dar cum din puşcărie nu are acces la internet, blog-ul îi este administrat de o cunoştinţă.

"Viaţa ca o luptă în ring" este motto-ul ales de Tolea. În straie de cavaler, deţinutul apare postat pe blog asemenea unui tip care nu vrea sã piardã legãtura cu publicitatea care i-a fost fãcutã până acum.

Blog-ul lui Tolea are mai multe secţiuni. De la concursurile la care a participat până la viaţa particulară şi interviurile luate de televiziuni. Primeşte şi transmite mesaje, tot prin intermediar.

Printre cei fascinaţi de celebritatea dar şi decăderea lui Tolea este şi Tudor Mihăiţă, fiul actorului George Mihăiţă. A petrecut zile întregi în penitenciar ,alăpturi pentru a sedocumenta pentru o carte despre viaţa puşcăriaşilor.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close