Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Cum s-a dat ”Vrăbi”, iubita lui Florin Secureanu, drept Gabriela Firea, la o gală de la Londra

Tolo.ro: Cum s-a dat ”Vrăbi”, iubita lui Florin Secureanu, drept Gabriela Firea, la o gală de la Londra

Tolo.ro: Cum s-a dat ”Vrăbi”, iubita lui Florin Secureanu, drept Gabriela Firea, la o gală de la Londra
Sursa foto: Foto: spitalmalaxa.ro
29 Dec 2016   •   11:59

Cătălin Tolontan publică pe blog și pe pagina de Facebook o filmare de la Londra cu iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, prezentată drept Gabriela Firea.

Întâmplarea a avut loc pe 20 noiembrie, la o gală care are loc la Londra și la care Florin Secureanu a fost însoțit de iubita lui, ”Vrăbi”.

”Pe 19 noiembrie 2016, Florin Secureanu și Eugenia Chiriac, alintată și ”Vrăbi”, merg la Londra pe banii din taxele de sănătate. Pe 20 noiembrie, cu alți bani, tot din taxele de sănătate, Florin Secureanu cumpără două premii: 6.000 de euro plătiți drept șpagă de compania Noventis. Gala are loc într-o sală din Tower Hotel. Cîteva zeci de oameni stau la mese rotunde, totul arată ca o făcătură. Apoi, cei doi se duc la shopping, tot cu banii din taxele de sănătate, scoși prin firma fictivă RYS. Ziarul află și scrie despre eveniment pe 28 noiembrie. Acum avem și imaginile în care ”Vrăbi” se dă drept Gabriela Firea”, se arată în articolul postat pe tolo.ro.

Fostul manager al spitalului Malaxa din București, Florin Secureanu, este urmărit penal în urma dezvăluirilor făcute de o anchetă a Gazetei Sporturilor. Secureanu este acuzat de luare de mită și de delapidare, prejudiciul fiind de mai bine de 400.000 de euro.

Pe 10 decembrie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului manager de spital Florin Secureanu. Potrivit DNA, Secureanu a conceput şi a pus în aplicare o schemă prin care, timp de peste şapte ani, a sustras aproape zilnic sume de bani din casieria unităţii medicale pe care a condus-o.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu Catalin Tolontan tolo.ro
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close