Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Infecțiile continuă la Spitalul Bagdasar-Arseni! O tânără de 36 de ani moare infectată cu două bacterii după o operație de hernie cervicală

Tolo.ro: Infecțiile continuă la Spitalul Bagdasar-Arseni! O tânără de 36 de ani moare infectată cu două bacterii după o operație de hernie cervicală

Tolo.ro: Infecțiile continuă la Spitalul Bagdasar-Arseni! O tânără de 36 de ani moare infectată cu două bacterii după o operație de hernie cervicală
01 Mar 2017   •   07:48

Pe 10 iulie 2016, pilotul Marin Cojocaru se prăbușește cu un paramotor în lacul Comana. Este internat la Spitalul Bagdasar-Arseni. În sângele pacientului de 44 de ani apar două bacterii: Acinetobacter baumanii și Klebsiella.

Ambele sunt multirezistente la antibiotice. ”Le-a luat din apa murdară a lacului în care a căzut”, spune conducerea spitalului. Ministerul Sănătății reacționează.

Să susții că iei infecții intraspitalicești din apa lacului e prea mult chiar și pentru teoriile inivative ale sistemului nostru medical. Vlad Voiculescu cere un control.

Medici confirmă că pilotul a fost infectat în ”Bagdasar-Arseni”, cu germeni intraspitalicești. Marin Cojocaru scapă cu viață după ce se tratează într-un alt spital.

Pe 28 noiembrie 2016, tânăra Georgiana Maxim intră în cabinetul de la clinica privată Exmedica al profesorului doctor Mircea Gorgan. Medicul are o reputație excelentă, căpătată în urma unei îndelungi cariere.

Diagnosticul este ”Hernie de disc cervicală C6-C7”. S-a internat pe 5 decembrie cu asigurarea că ”vei face tumbe de Revelion” și nu și-a mai revenit niciodată.

Continuarea, pe Tolo.ro.

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan tolo.ro Vlad Voiculescu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close