Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre managerul de la Malaxa

Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre managerul de la Malaxa

Cătălin Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre managerul de la Malaxa
17 Ian 2017   •   08:51

Jurnalistul de investigație Cătălin Tolontan continuă seria dezvăluirilor legate de fostul manager de la spitalul Malaxa din Capitală. Potrivit lui Tolontan, un angajat din ”Malaxa” a povestit la DNA cum i-a dus un plic cu 1.000 de lei profesorului și generalului Onișor de la Academia SRI din partea lui Secureanu.

''Fost șef al școlii doctorale a SRI, apoi doar coordonator de doctorate și, de la finalul lui 2016, ”pensionar și consultant”, profesorul Onișor îl descrie pe Florin Secureanu drept harnic, disciplinat și ”plin de idei”.

-Domnule Onișor, există e-mailuri în contul lui Florin Secureanu în care dumneavoastră îi trimiteați referate pentru doctorat. Cum le explicați?
-Stați un pic! Vă spun. Eu le-am zis de la început celor trei doctoranzi pe care i-am avut, printre care și Secureanu, că sînt o echipă. Și îmi aduceau unul prin celălalt lucrările sau referatele.
-Cum vi le aduceau?
-Pe stick. Apoi eu le returnam pe e-mail după ce le citeam.

-Am înțeles. E procedura normală. Ca un profesor să citească referatele și să facă observații. Numai că un angajat de la ”Malaxa” spune că nu le făcea Secureanu, ci le scriați dumneavoastră.
-Ce înseamnă că le scriam?

-Că erau ideile dumneavoastră. Că le concepeați. Că le făceați în locul lui.
-Le mai modificam.''

Continuarea, pe Tolo.ro.

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan Florin Secureanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close