Antena 3 CNN Actualitate Tolontan, după dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii: O scurtă cronică a unei întâlniri plictisitoare!

Tolontan, după dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii: O scurtă cronică a unei întâlniri plictisitoare!

Tolontan, după dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii: O scurtă cronică a unei întâlniri plictisitoare!
20 Noi 2019   •   10:20

Cătălin Tolontan a tras câteva concluzii pesimiste după dezbaterea președintelui Klaus Iohannis cu jurnaliștii prezenți la eveniment. Coordonatorul editorial al publicației Libertatea scrie că, în cele două ore și jumătate în care a vorbit, Iohannis nu a avansat nicio cifră concretă legată de mandatul său, niciun regret, niciun nume ori o „întâmplare din viața unui cetățean sau a unei familii, aduse în fața oamenilor de către președintele lor”.

”Dar, ca să-l cităm chiar pe Klaus Iohannis când a fost întrebat despre tema educației, ”eu nu am dorit să discutăm chestiuni atât de grele și de importante în campania electorală”. A reușit. ”A rămas cineva nemicrofonat?”, a scris Cătălin Tolontan.

Cătălin Tolontan mai scrie că, neobișnuit să dialogheze „pe bune”, Iohannis a fost total neatent și a răspuns pe lângă la întrebarea lui Cristian Pârvulescu despre disparitățile sociale.

”Neobișnuit să dialogheze ”pe bune”, președintele a fost total neatent și a răspuns pe lângă atunci când Cristian Pârvulescu l-a întrebat despre disparitățile sociale (șeful statului a mutat discuția pe gen) sau când o studentă i-a pus în față temerea, globală, a faptului că digitalizarea și Inteligența Artificială pot distruge și locurile de muncă înalt calificate. Iar Klaus Iohannis a răspuns că nu suntem suficient de digitalizați”, a mai scris Tolontan.
 

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close