Antena 3 CNN Actualitate Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre fostul manager de la Malaxa

Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre fostul manager de la Malaxa

Tolontan, o nouă dezvăluire incredibilă despre fostul manager de la Malaxa
01 Dec 2016   •   18:51

Cătălin Tolontan şi echipa sa de jurnalişti de investigaţie de la ''Gazeta Sporturilor'' au făcut dezvăluiri explozive despre felul în care erau cheltuiţi banii la Spitalul Malaxa din Capitală. De altfel, procurorii DNA au descins la unitatea medicală pentru verificări în urma informaţiilor revoltătoare publicate de Tolontan.

În centrul scandalului s-a aflat managerul spitalului Florin Secureanu, cel despre care jurnalistul a scris că scotea banii aparţinând instituţiei pe care o conducea printr-o firmă inexistentă.

Joi, Cătălin Tolontan a publicat pe blogul său tolo.ro noi informaţii legate de Secureanu, în urma unei discuţii telefonice cu un apropiat al fostului manager.

''Convorbire telefonică în Anglia cu Marius Ghica, 33 de ani, fost băiat în casa lui Florin Secureanu în 2010-2012.

”Secureanu se enerva foarte rău, urla, țipa, pe mine mă lovea. Apoi venea, își cerea scuze, era prietenos, dar a doua zi o lua de la capăt”, povestește Marius.

Orfan și crescut la o casă de copii din Dîmbovița, Marius Ghica muncește de cînd se știe.

El a ajuns om bun la toate pe lîngă managerul de la Malaxa. Și, spun apropiații lui Secureanu, Marius era folosit ca paravan.

”Mă folosea ca să semnez tot felul de lucruri, nu știu exact ce. Îmi păstra buletinul la el. De fapt, buletinul meu a rămas la Secureanu cînd am venit la muncă aici, în Anglia”.

De ce ai plecat?

”Pentru că i-am furat bani din casă. Sincer, recunosc, asta am făcut! Erau acolo atît de mulți bani, tot timpul bani, că i-am luat. M-a prins, m-a dat pe mîna poliției”.

Și?

”Cînd poliția l-a întrebat dacă are vreo dovadă că erau banii lui, n-a putut să probeze și mi-au dat drumul”.''

 

×
Subiecte în articol: Catalin Tolontan Florin Secureanu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close