Antena 3 CNN Actualitate Tom Hanks, dezvăluiri șocante despre viața la Hollywood: "Sunt prădători peste tot"

Tom Hanks, dezvăluiri șocante despre viața la Hollywood: "Sunt prădători peste tot"

Tom Hanks, dezvăluiri șocante despre viața la Hollywood: "Sunt prădători peste tot"
Sursa foto: foto: Facebook
04 Dec 2017   •   13:37

Tom Hanks a acordat un interviu în care a vorbit despre scandalurile sexuale ale momentului care au fost iscate la Hollywood și a dat soluții pentru combaterea acestui tip de comportament. 

Actorul a spus că să faci parte dintr-o echipă pentru realizarea unui film este o experiență de viață care îți poate aduce multă bucurie.

"Poți întâlni persoana de care să te îndrăgostești, poți râde până nu mai poți, îți poți găsi cel mai bun prieten, poți lucra cu unul dintre eroii tăi. Acestea sunt lucrurile bune care se pot întâmpla atunci când lucrezi la un film", a spus Tom Hanks, conform HollywoodReporter

"Dar există și părți proaste. Există oameni care intră în această industrie deoarece puterea excită. Există prădători peste tot", a adăugat actorul. 

Hanks, cunoscut pentru rolul din celebrul film Forrest Gump, este de părere că pentru a opri genul de comportament inadecvat, de care a dat dovadă Weinstein sau alte persoane acuzate de abuz sexual, ar trebui să se stabilească niște reguli foarte stricte de comportament. 

"Dacă nu le respecți, atunci nu poți să lucrezi aici. Ceea ce nu poate fi rău", a mai spus actorul. 

Producătorul Harvey Weinstein a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe actrițe cunoscute, precum Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow și lista poate continua. De asemenea, nu a fost singurul personaj de la Hollywood pus în această ipostază. Tot mai multe femei și-au făcut curaj în ultima vreme să mărturisească abuzurile la care au fost supuse. 

×
Subiecte în articol: Hollywood actor experienta
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close