Antena 3 CNN Actualitate ”Te vaccinezi și câștigi”. Tombola Loteriei Române la care poți câștiga 100.000 de lei

”Te vaccinezi și câștigi”. Tombola Loteriei Române la care poți câștiga 100.000 de lei

Loteria Română organizează o tombolă specială pentru cei care se vaccinează. ”Te vaccinezi și câștigi” este numele campaniei prin care compania de stat încearcă să susțină programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19.

”Te vaccinezi și câștigi”. Tombola Loteriei Române la care poți câștiga 100.000 de lei
de Andreea Cigolea    |    17 Iun 2021   •   10:08

Loteria Română a lansat campania "Te vaccinezi şi câştigi" în urma căreia cei care participă la această tombolă pot primi 5 premii, în valoare de 10.000 de lei fiecare sau marele premiu de 50.000 de lei.

Campania se desfășoară în perioada 14-27 iunie 2021. Extragerea are loc pe 4 iulie şi câştigătorii îşi pot revendica premiile în baza actului de identintate, dar şi a adeverinţei de vaccinare.

Cum poți participa la tombola specială a Loteriei Române

În perioada 14-27 iunie, cei care vor achiziționa un bilet LOTO pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti.

Talonul trebuie completat cu datele personale de identificare solicitate și va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Ce se va completa pe acel talon: nume, prenume, adresa, număr de telefon, CNP, precum și nr. CRC al biletului jucat (codul de control format din 5 cifre).
 

×
Subiecte în articol: loto Loteria Română premiu tombolă
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close