Antena 3 CNN Actualitate Tone de zăpadă au luat-o la vale spre şosele. Circulaţia rutieră şi traficul feroviar, blocate din cauza avalanşelor

Tone de zăpadă au luat-o la vale spre şosele. Circulaţia rutieră şi traficul feroviar, blocate din cauza avalanşelor

Tone de zăpadă au luat-o la vale spre şosele. Circulaţia rutieră şi traficul feroviar, blocate din cauza avalanşelor
Sursa foto: Foto: en.wikipedia.org
22 Feb 2012   •   07:18

Zeci de tone de zăpadă s-au prăbuşit în trei locuri diferite pe Drumul Naţional 66, care leagă judeţul Hunedoara de Gorj. Şoseaua a fost blocată ore în şir, până au reuşit drumarii să elibereze carosabilul. Şi tot din cauza unei avalanşe, în Maramureş, un tren a rămas blocat timp de o oră.

Drumarii hunedoreni, dar şi cei din Gorj au lucrat ore în şir pentru a debloca circulaţia rutieră în Defileul Jiului, după ce zeci de tone de zăpadă au luat-o la vale de pe versanţi. Trei avalanşe de zăpadă au fost înregistrate, două pe raza judeţului Hunedoara, iar una în Gorj.

În ultimele zile, în Defileul Jiului, au avut loc mai multe avalanşe de zăpadă care au oprit temporar circulaţia. Nimeni nu a fost rănit şi nu s-au înregistrat pagube materiale.

Tot din cauza unei avalanşe, un tren de persoane care circula între Vişeu de Sus şi Sighetu Marmaţiei a fost blocat timp de o oră.

În tren se aflau 20 de persoane, iar mulţi dintre pasageri au coborât la Petrova şi şi-au continuat drumul cu maşini de ocazie, întrucât distanţa între această localitate şi Sighetu Marmaţiei este de 40 de kilometri.


×
Subiecte în articol: avalansa Maramureș Hunedoara
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close