Antena 3 CNN Actualitate Tonel Pop, avocat: ''INML să iasă public să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra!''

Tonel Pop, avocat: ''INML să iasă public să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra!''

Tonel Pop, avocat: ''INML să iasă public să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra!''
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
19 Aug 2019   •   15:48

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a fost prezent la sediul DIICOT unde a cerut explicaţii în cazul anchetei de la Caracal.

''Undeva la orele 21 noaptea a creat o adevărată isterie, prin faptul că DIICOT-ul are acest raport dat de către INML şi că nu vrea să spună ce este cu el, cu acest vestit raport, că de fapt nu poate să îşi dea seama dacă există ADN sau nu există. Lucrurile ar trebui clarificate (...) Nici DIICOT nu știe. Stau și mă întreb ce face INML-ul şi vreau să iasă public.

Nu vreau să arunce iar o castană fierbinte, să spună dacă au certificat de deces pentru Alexandra, emis. Pe urmă o să spună că l-a emis DIICOT-ul sau nu ştiu cine l-a ascuns. Pur şi simplu, INML-ul are această datorie, să ne spună. Au făcut o testare şi trebuie să şi-o asume. Dacă şi-ar fi asumat-o, din punct de vedere procedural, trebuia să scoată şi un certificat de deces.

Trebuie să răspundă dacă l-au scos sau nu l-au scos. Dacă l-au scos, de ce nu este public, sau unde şi cine îl ţine ascuns? Cine întreţine acest scandal naţional îl întreţine şi prin aceste mistere care vin aşa, peste noapte'', a spus avocatul Tonel Pop.

De asemenea, avocatul consideră că şi soţia lui Gheorghe Dincă ar putea fi implicată în crimele care au îngrozit o ţară întreagă, deoarece aceasta s-ar fi aflat la Caracal când fetele au fost răpite, drept pentru care ''ea ar trebui să dea puţin cu subsemnatul''.

×
Subiecte în articol: Tonel Pop Caracal INML deces alexandra

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close