Antena 3 CNN Actualitate Toni Greblă, mesaj pentru Iohannis după achitare

Toni Greblă, mesaj pentru Iohannis după achitare

Toni Greblă, mesaj pentru Iohannis după achitare
11 Mai 2018   •   16:16

Fostul judecător al CCR Toni Greblă a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru toate capetele de acuzare. Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Toni Greblă a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, ce s-a ascuns în spatele acuzaţiilor care i s-au adus.

Fostul judecător CCR a declarat că a trăit un coşmar timp de 3 ani şi că decizia de achitare dovedeşte că începe să se judece după probele de la dosar și nu după niște ținte stabilite de SRI și DNA.

Întrebat dacă "statul paralel" este de vină pentru ce i s-a întâmplat, Toni Greblă a răspuns:

"Da, niște oameni care acționau în afara legii, acționau după cum considerau ei că este bine pentru această țară și unul dintre el este Coldea. Nu cred că Maior nu a știut. De asemenea, unii care se învârteau în preajma acestor doi au știut foarte bine ce se întâmplă cu câteva zile înainte și sunt politicieni de rang înalt. Toate acestea au fost făcute cu sprijinul procurorului-șef DNA, Codruța Kovesi", a spus Greblă.

Fostul judecător a adăugat:

"Cât va mai trebui să fie afectată activitatea acestei instituții (n.r. SRI) pentru ca Cotroceniul să răspundă, e greu de crezut. Ar trebui întrebat președintele. României de ce nu vrea să vadă toate lucrurile rele pe care într-o perioadă".

×
Subiecte în articol: Toni Grebla
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close