Antena 3 Actualitate Toni Grecu, după COVID: "Convalescenţa e lungă, dificilă şi niciun medic nu te poate asigura că după ieşirea din spital, vei fi pe picioarele tale"

Toni Grecu, după COVID: "Convalescenţa e lungă, dificilă şi niciun medic nu te poate asigura că după ieşirea din spital, vei fi pe picioarele tale"

de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   22:26
Toni Grecu, după COVID: "Convalescenţa e lungă, dificilă şi niciun medic nu te poate asigura că după ieşirea din spital, vei fi pe picioarele tale" hepta

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului "Divertis", a câștigat lupta cu COVID-19, iar acum se află în perioada de recuperare care, potrivit spuselor actorului, nu e deloc ușoară.

"Convalescenţa este lungă şi dificilă şi niciun medic din lumea asta nu te poate asigura că, în 15 sau 20 de zile de la ieşirea din spital, vei fi iar pe picioarele tale! Nici pomeneală! Ai de făcut exerciţii de respiraţie, kinoterapie, exerciţii fizice de uşoară intensitate", a spus Toni Grecu, potrivit playtech.ro.

Toni Grecu: Convalescenţa e lungă şi dificilă şi niciun medic nu te poate asigura că după ieşirea din spital, vei fi pe picioarele tale

În ultima perioadă, Toni Grecu a fost internat în trei unități medicale diferite: Institutul Matei Balș, Spitalul Sf. Pantelimon și Spitalul Monza.

"Sunt cât de cât în regulă, în sensul că mă mişc, că sunt independent. Dar, dacă e să mă pui să urc două etaje, am o problemă. Trebuie să înveţi să ai răbdare cu propriul corp, cu tine însuţi şi să faci acel mic efort care e benefic tonusului muscular, dar şi plămânilor tăi, deopotrivă, fiindcă ele au o legătură între ele. Fără răbdare nu faci mare lucru", a mai declarat Toni Grecu.

Grecu: Mă bucur de fiecare zi în care reuşesc să câştig un dram de putere în plus faţă de ziua anterioară

Învingător din lupta cu COVID-19, Toni Grecu (61 de ani) face tot posibilul să-și revină din toate punctele de vedere.

"Mă bucur de fiecare zi în care reuşesc să câştig un dram de putere în plus faţă de ziua anterioară, fiindcă asta îmi o oferă o satisfacţie până mai ieri nebănuită", a mai declarat actorul.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close