Toni Grecu, mărturisire sfâșietoare despre starea sa de sănătate: „O parte din plămâni a dispărut”

de Gabriel Dano    |    15 Feb 2021   •   22:51
Toni Grecu, mărturisire sfâșietoare despre starea sa de sănătate: „O parte din plămâni a dispărut” Hepta

Toni Grecu a trecut prin momente teribile din cauza COVID-19. A fost dependent de oxigen, acum se reface, dar boala l-a lăsat cu sechele grave. După aproape o lună de când a ajuns de urgență la spital, acesta a vorbit despre starea lui actuală de sănătate.

Plămânii săi sunt serios afectați și are nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit comediantul, într-o emisiune TV.

Toni Grecu a recunoscut și care a fost marea sa greșeală care ar fi putut să-i aducă sfârșitul.

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close