Antena 3 CNN Actualitate Tornada devastatoare a lăsat numeroase case fără acoperiș în județul Călărași

Tornada devastatoare a lăsat numeroase case fără acoperiș în județul Călărași

Tornada devastatoare a lăsat numeroase case fără acoperiș în județul Călărași
30 Apr 2019   •   18:47

O tornadă de dimensiuni impresionante s-a format în apropierea localității Drajna, făcând numeroase pagube. Un autocar s-a răsturnat, iar mai multe case ar fi rămas fără acoperiș. 

Citiți și Autocar răsturnat pe câmp din cauza tornadei, în Călărași. A fost activat planul roșu de intervenție. Sunt șapte victime

George Iacob, prefect Călărași- „Din datele pe care le am eu, în localitatea Constantin Brâncoveanu a bătut o tornadă. Avem un autocar răsturnat. Din 31 de pasageri, 4 au avut nevoie de transport la spital. În acest moment sunt 12 persoane la fața locului. Celelalte persoane au părăsit locul accidentului. 

Primarul, viceprimarul și întreg comitetul evaluează pagubele tornadei. E o acțiune dinamică. Pe măsură ce se vor verifica toate gospodăriile, vom avea o imagine completă a pagubelor. ÎDin datele pe care le aveam le un moment dat, erau vreo 3 sau 4 case fără acoperiș. Urmează ca primarul să ajungă la fața locului”. 

Citiți și Tornadă de dimensiuni impresionante, în județul Călărași - FOTO și VIDEO

Primarul din Dragalina- „Situația nu e deloc plăcută. Avem până la această oră 10 gospodării afectate, cu acoperișul afectat în proporție de 90%”. 

 

×
Subiecte în articol: tornada acoperis case autocar
Parteneri
A fost stabilită cauza morţii pentru DJ Lalla
x close