Antena 3 CNN Actualitate Tot mai multe probleme cu furnizarea de gaze naturale. Zăpada desprinsă de pe acorperişul unui liceu a rupt ţeava de gaze

Tot mai multe probleme cu furnizarea de gaze naturale. Zăpada desprinsă de pe acorperişul unui liceu a rupt ţeava de gaze

Tot mai multe probleme cu furnizarea de gaze naturale. Zăpada desprinsă de pe acorperişul unui liceu a rupt ţeava de gaze
de O.P.    |    22 Feb 2012   •   06:05

De la deflagraţiile din clubul din Sighetu Marmaţiei, ţevile de gaze cedează constant în România. În Bacău, zăpadă desprinsă de pe acoperişul unui liceu a rupt o ţeavă de gaze. Iar în Zalău, 20 de persoane au sunat la 112, spunând că se simte un puternic miros de gaz. Aceştia au deschis geamurile şi au părăsit imediat clădirea.

Zăpada desprinsă de pe acoeprişul Colegiului Henri Coandă a căzut în curtea unităţii de învăţământ, iar în avalanşă au fost prinse cablurile de internet, ţeava de gaze şi crengile copacilor din zonă.

Conducerea unităţii de învăţământ spune că toată ziua a păzit zona.

Pe lângă pompieri au fost chemaţi şi cei de la firma distribuitoare de gaze pentru a remedia situaţia. Acoperişul şcolii încă mai are porţiuni cu zăpadă.

În Zalău, la Asociaţia Surzilor, mai multe persoane au intrat în panică după ce au simţit miros de gaz.

Angajaţii E-on au constatat că au fost scurgeri de la o sobă de teracotă încălzită cu gaz. Au sigilat robinetul până la remedierea defecţiunii şi le-au recomandat oamenilor sa cureţe hornul.

Într-un alt cartier o altă echipa a E-on gaz a încercat să remedieze o altă defecţiune la o conductă care alimtează întreaga zonă. Scurgerea de gaz a fost provocată de eroziunea ţevii. Angajaţii firmei distribuitoare de gaz spun că scurgerile sunt cauzate şi de faptul că ţevile sunt vechi.

×
Subiecte în articol: gaze gaze naturale
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close