Antena 3 Actualitate Toți brazii de la Târgul de Crăciun din Timișoara, căzuți la pământ, fotografiați de trecători

Toți brazii de la Târgul de Crăciun din Timișoara, căzuți la pământ, fotografiați de trecători

de Redacția Antena 3    |    03 Dec 2021   •   09:40
Toți brazii de la Târgul de Crăciun din Timișoara, căzuți la pământ, fotografiați de trecători
Sursa foto: Antena 3

Brazii ornamentali de la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei, căzuți la pământ, au fost fotografiați de trecători, joi seară.

Până la această ora nu se știe dacă brazii, plantați în ghivece, au fost culcați la pământ de vânt sau cineva i-a dărâmat intenționat.

Târgul de Crăciun din Timișoara abia a fost deschis, săptămâna aceasta, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la ora 18:00.

Pentru prima dată, în faţa Operei a fost mutat un patinoar, (care anii trecuţi a funcţionat în perioada sărbătorilor de iarnă în Piaţa Libertăţii) de 600 de metri pătraţi.

Tot în premieră, anul acesta municipalitatea nu a mai cumpărat un brad adevărat, ci a ales să se alăture trendului eco. Bradul artificial din Piaţa Victoriei are de 12 metri şi a fost închiriat. Bradul mare a fost înconjurat de brazi mai mici, naturali, la ghiveci.    

Căsuţele care anii trecuţi erau în Piaţa Victoriei au fost mutate în Piaţa Libertăţii. Din ele se pot cumpăra, ca în fiecare an, tot felul de produse, de la mâncare, dulciuri, băuturi calde, până la produse artizanale realizate de meşteri, artişti plastici ori produse naturiste de îngrijire personală.    

Tot în Libertăţii a fost amplasată scena pe care vor concerta numeroase formaţii în toată această perioadă a sărbătorilor de iarnă. 

×
Subiecte în articol: targul de craciun Timisoara brazii cazuti
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close