Antena 3 CNN Actualitate Toţi câinii din adăposturile din sectorul 2 al Capitalei au fost adoptaţi la distanţă. Cât costă întreţinerea unui căţel

Toţi câinii din adăposturile din sectorul 2 al Capitalei au fost adoptaţi la distanţă. Cât costă întreţinerea unui căţel

Toţi câinii din adăposturile din sectorul 2 al Capitalei au fost adoptaţi la distanţă. Cât costă întreţinerea unui căţel
Sursa foto: Foto: www.fanpop.com
10 Feb 2014   •   16:45

Toţi câinii din adăposturile Primăriei Sectorului 2 au fost adoptaţi la distanţă. Persoanele care au adoptat cei 690 de câini plătesc o taxă lunară de 77 de lei pentru păstrarea în adăpost şi îngrijirea fiecărui animal, informează reprezentanţii autorităţii locale a Sectorului 2.

Din suma achitată lunar pentru fiecare exemplar în parte, de 77 de lei, se asigură cazarea, întreţinerea şi asistenţa sanitar - veterinară de specialitate.

Cei mai mulţi câini au fost adoptaţi la distanţă de cetăţeni din Franţa, urmaţi de cei din Anglia, Germania, SUA, dar şi din Canada, Danemarca, Elveţia, Italia şi Luxemburg, informează Mediafax.

Românii au fost şi ei interesaţi de adopţia la distanţă a unui câine din Sectorul 2, iubitorii de animale autohtoni fiind din Bucureşti, Arad, Braşov, Oradea, Craiova, Constanţa sau Sibiu.

Fiecare adoptator a încheiat un contract angajament cu Centru Teritorial Veterinar Sector 2 prin care asigură cheltuielile aferente întreţinerii câinelui pe care l-a ales, acesta fiind obligat să anunţe centrul cu cel puţin 30 de zile înainte despre intenţia de reziliere a documentului.

Adăposturile aflate în gestiunea Primăriei Sectorului 2 se află la Butimanu, în judeţul Dâmboviţa, şi la Tânganu, în Ilfov.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close