Antena 3 CNN Actualitate Toți românii trebuie să știe asta. Fiscul va pune poprire pe conturi online!

Toți românii trebuie să știe asta. Fiscul va pune poprire pe conturi online!

Fiscul va pune poprire pe conturi online începând din octombrie. Instituţia a pregătit deja sistemul, dar acesta nu poate fi aplicat până când nu se încheie perioada în care popririle şi executările sunt suspendate prin decizia Guvernului.

Toți românii trebuie să știe asta. Fiscul va pune poprire pe conturi online!
Sursa foto: Antena3
de Maria Sabu    |    14 Iul 2020   •   13:54

În plus, în curând verificările făcute de Antifraudă sau Inspecţia Fiscală cu privire la situaţia firmelor vor avea loc tot de la distanţă. 

La aproape două luni de la startul programului IMM Invest, băncile înscrise în program au aprobat 11.589 de cereri din partea IMM-urilor, volumul total al finanţării garantate ridicându-se la 10,2 miliarde lei, de 34 de ori peste media lunară a creditelor acordate de bănci în ultimii zece ani.

Programul de sustinere a întreprinderilor mici si mijlocii IMM Invest se află la cea de-a patra faza de implementare, cea a acordarii ajutorului de stat, care va asigura zero costuri de finantare pentru aplicantii programului. Aceasta subventie consta in garantarea împrumuturilor accesate prin program, precum si a platii sumelor cuvenite din cumulul comisionului de risc, a comisionului de administrare şi a dobânzilor aferente creditelor/liniilor de credite.

Volum de peste 85 miliarde lei

În acest moment, pe platforma programului sunt inregistrate 65.342 de IMM-uri, cu un volum total subscris de peste 85 miliarde lei, din care aproximativ 60 miliarde delei reprezinta solicitari pentru credite de investitii, iar peste 25 miliarde de lei sunt solicitari pentru credite capital de lucru, arată datele de la FNGCIMM.

×
Subiecte în articol: fisc popriri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close