Antena 3 CNN Actualitate Toxiinfecţie alimentară, la un hotel din Piscu Negru: Şapte copii şi trei adulţi au ajuns la spital

Toxiinfecţie alimentară, la un hotel din Piscu Negru: Şapte copii şi trei adulţi au ajuns la spital

Toxiinfecţie alimentară, la un hotel din Piscu Negru: Şapte copii şi trei adulţi au ajuns la spital
Sursa foto: Toxiinfectie
10 Aug 2009   •   21:20


Zece turişti, dintre care şapte sunt copii, au ajuns la spital, luni seară, cu toxiinfecţie alimentară. Aceştia fuseseră cazaţi la un hotel din zona montană Piscu Negru din judeţul Argeş.

Potrivit Mediafax, turiştii sunt din Piteşti şi fac parte dintr-un grup mai mare care s-a cazat la hotel duminică. Turiştii ar fi urmat să rămână acolo până joi.

"Turiştii aveau dureri de cap, vărsături, scaune diareice şi o stare generală proastă, iar adulţii au sunat imediat la 112, cerând ajutor. Din primele cercetări rezultă că au mâncat la micul dejun o omletă şi urmează să se stabilească dacă din această cauză li s-a făcut rău sau dacă li s-a făcut rău după masa de prânz pe care au servit-o în altă parte decât în unitatea în care s-au cazat", a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş pentru sursa citată.

O echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi una a Direcţiei Sanitar-Veterinare s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: toxiinfectie alimentarã Argeş
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close