Antena 3 CNN Actualitate Tradiţia continuă: 13 cupluri din Piteşti s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou

Tradiţia continuă: 13 cupluri din Piteşti s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou

Tradiţia continuă: 13 cupluri din Piteşti s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou
Sursa foto: Foto: amaderlifestyle.com
01 Ian 2012   •   19:41

13 cupluri din Piteşti au ales să se căsătorească în noaptea Noului An, continuând astfel o tradiţie veche de 12 ani. Mirii au fost şi filmaţi în format 3D de cãtre fiica primarului Tudor Pendiuc, urmând ca tinerii cãsãtoriţi sã primeascã gratuit imaginile dupã ce vor fi prelucrate, informează Mediafax.
   
Primarul Tudor Pendiuc a spus cã tradiţia cãsãtoriilor în noaptea trecerii dintre ani a început la Revelionul 1999-2000, iar timp de 12 ani, în Piteşti au fost oficiate 250 de cãsãtorii.
   
"În cursul lunii ianuarie fiecare pereche va intra în posesia CD-ului cu filmarea 3D a momentului unirii destinelor, pus la dispoziţie gratuit de cãtre noi. Dupã oficierea cãsãtoriei, tinerii au primit certificatul şi cadouri, constând în obiecte de uz casnic, calendare, agende şi şampanie. Este o tradiţie la Piteşti, noi am fost primii în România, aici la Piteşti, la Revelionul dintre 1999 şi 2000 când am oficiat astfel de cãsãtorii la trecerea dintre ani. Sunt peste 250 de cãsãtorii oficiate în 12 ani, cel mai mare numãr dintr-un an fiind de 25", a declarat primarul.
   
Pendiuc a ţinut să precizeze cã toate cãsãtoriile au fost oficiate de el, motivând că "primarul le-a iniţiat şi este o datorie, o onoare şi o plãcere ca tradiţia sã continue".

×
Subiecte în articol: Pitești traditie 3D primarul casatorii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close