Antena 3 CNN Actualitate Trafic aglomerat pe DN1. Ce trebuie să știe românii care se întorc în Capitală

Trafic aglomerat pe DN1. Ce trebuie să știe românii care se întorc în Capitală

Trafic aglomerat pe DN1. Ce trebuie să știe românii care se întorc în Capitală
04 Dec 2016   •   15:10

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN 1, pe sensul de coborâre din staţiunile montane către Bucureşti, în condiţiile în care mii de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de 1 Decembrie la munte se întorc acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, pe DN 1 s-au format coloane de maşini pe sensul de mers Braşov-Bucureşti al drumului, la ieşire din Sinaia şi pe serpentinele de la Posada, autoturismele rulând cu viteză redusă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, totodată, că se circulă în coloană şi de la limita cu judeţul Braşov până la intrarea în Buşteni.

Conform aceleiaşi surse, şi pe DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti şi pe DN 7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Piteşti circulaţia s-a intensificat, în timp ce pe Centura Bucureştiului se circulă uşor îngreunat pe sensul de mers Chiajna - Chitila, din cauza unui autocamion defect.

Totodată, coloane de maşini au început să se formeze şi pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, arată Infotrafic.

În acest context, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close