Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea din cauza căderilor de pietre

Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea din cauza căderilor de pietre

Traficul a fost blocat, joi, pe DN 7 / E 81, în Vâlcea, din cauza căderilor de pietre de pe stâncile care străjuiesc Valea Oltului. Şoferul unei autoutilitare a încercat să evite bolovanii, a ricoşat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

Trafic blocat pe DN7, în Vâlcea din cauza căderilor de pietre
de Claudia Popovici    |    17 Dec 2020   •   23:55

Potrivit IPJ Râmnicu Vâlcea, traficul a fost blocat total joi seara la kilometrul 199+400 m, în apropierea localității Căciulata, din cauza unor căderi de pietre de pe stâncile care străjuiesc Valea Oltului.

Şoferul unei autoutilitare a încercat să evite bolovanii, a ricoşat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir. În urma impactului, autoturismul a fost avariat. Din fericire, nu au existat victime umane. 

Joi seara, în aceeaşi zonă, la câteva sute de metri depărtare, km 199 + 400 m, au început să cadă din nou bolovani şi pietre pe şosea. Traficul a fost paralizat total pe Valea Oltului, în apropiere de Călimăneşti - Căciulata. Şi de această dată, au existat doar pagume materiale, fără victime umane.

"Urmează că la faţa locului să ajungă şi lucrătorii SDN”, a transmis Gabriel Popescu, din partea Poliţiei Vâlcea.   

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea sunt pe Valea Oltului pentru a dirija traficul, informează oradesibiu.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Valcea căderi de pietre Valea Oltului
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close