Antena 3 Actualitate Trafic blocat în Constanţa, după ieşirea din carantină

Trafic blocat în Constanţa, după ieşirea din carantină

de Claudia Popovici    |    02 Ian 2021   •   17:30
Trafic blocat în Constanţa, după ieşirea din carantină
Sursa foto: Facebook Reporter NTV

Străzile din Constanţa au prins viaţă. Sătui de restricţii şi carantină zeci de constănţeni au ieşit din case şi au blocat traficul ca în plină vară.

În stațiunea Mamaia s-a circulat bara la bara, ca în timpul verii. Coada de mașini s-a format între sensul giratoriu de la hotel Oxford, până la cel de la Cazino, înformează Reporter Neptun TV pe pagina de Facebook.

Municipiul Constanţa a ieşit din carantină vineri seara, de la ora 20.00, revenindu-se la restricţiile specifice stării de alertă

Conform Prefecturii Constanța, DSP a făcut o analiză de risc și a primit avizul INSP pentru ridicarea carantinei în municipiul Constanța.

“După 42 de zile în care a fost sub carantină zonală, municipiul Constanţa revine la restricţiile specifice stării de alertă, actualizată prin Hotărâre de Guvern. (...) Cetăţenii municipiului, dar şi cei care tranzitează sau se află în Constanţa, nu vor mai fi nevoiţi să completeze declaraţii pe propria răspundere, în intervalul orar 05:00 - 23:00. Vor rămâne în vigoare restricţiile de circulaţie existente la nivelul întregului teritoriu naţional, în intervalul 23:00 - 05:00”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Prefectura Constanţa.

Ieşirea municipiului Constanţa din carantină înseamnă şi ridicarea restricţiilor impuse pentru centrele comerciale

Începând cu 2 ianuarie, ele vor putea funcţiona şi în zilele de weekend şi sărbători legale. Programul de funcţionare se va încheia, cel mai târziu, la ora 21.00.

Activitatea unităţilor de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este în continuare interzisă.

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Constanța trafic blocat carantină

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close