Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat pe Valea Oltului. Un mort și mai mulți răniți după un accident înfiorător

Trafic blocat pe Valea Oltului. Un mort și mai mulți răniți după un accident înfiorător

Trafic blocat pe Valea Oltului. Un mort și mai mulți răniți după un accident înfiorător
01 Iul 2017   •   18:09

UPDATE: Crculația pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a reluat în condiții normale. Din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri la km 199, la ieșirea din Călimănești către Brezoi. Accidentul s-a soldat, din păcate, cu decesul unei persoane și rănirea (se pare ușoară) a altor trei.

Știrea initială

O persoană a murit şi alte trei sunt rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă după-amiază, pe DN7, la Călimăneşti, în zonă traficul rutier fiind blocat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, inspector principal Gabriel Popescu. 

El a spus că în accidentul de pe Valea Oltului au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. 

"O persoană a decedat şi trei persoane au fost rănite în accidentul de pe DN7, de la Călimăneşti. La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială pentru descarcerare. Traficul rutier este blocat total pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului. Persoana care a decedat este şoferul autoturismului implicat în accident", a spus Popescu. 

Gabriel Popescu a menţionat că, din primele informaţii de la faţa locului, autoturismul rula pe contrasens în momentul în care a avut loc accidentul. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close