Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat la vama Nădlac. Mii de români pleacă în străinătate după sărbătorile de iarnă

Trafic blocat la vama Nădlac. Mii de români pleacă în străinătate după sărbătorile de iarnă

Coloane mari de mașini s-au format duminică după amiază la Nădlac II, iar trecerea frontierei se face cu dificultate. Cele mai mari probleme sunt pe sensul de ieșire din țară, iar autoritățile le solicită șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a frontierei care nu sunt aglomerate.

Trafic blocat la vama Nădlac. Mii de români pleacă în străinătate după sărbătorile de iarnă
de Claudia Popovici    |    03 Ian 2021   •   21:15

Mii de români care au petrecut sărbătorile de iarnă acasă au avut parte de un trafic infernal, pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac în coloană.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, duminică seara, la ora 18.15, pe sensul de ieşire din ţară, autoturismele au avut de aşteptat 50 de minute, iar camioanele 110 minute ca să îşi continue drumul.

"În ultimele 24 de ore, cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost PTF Nădlac II, judeţul Arad  (cu peste 5.900 de persoane care au trecut frontiera, din care 4.900 pe sensul de ieșire şi aproximativ 2.800 de mijloace de transport) şi PTF Petea, judeţul Satu Mare (pe aici au trecut peste 5.300 persoane, din care 4.800 pe sensul de ieșire şi aproximativ 1.700 de mijloace de transport), informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române

Pentru a evita ambuteiajele, conducătorii auto care intenționează să se deplaseze către Ungaria, sunt sfătuiți să utilizeze şi alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate.

Astfel, în continuare, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa cu Ungaria, astfel încât să se evite apariţia aglomerărilor:

- pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya, P.T.F. Vărşand – Gyula

- pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borş – Artand, P.T.F. Borş II – Nagykzreky, P.T.F. Valea lui Mihai - Nyirabrany;

- pe raza jud. SatuMare: P.T.F. Urziceni – Vallaj şi P.T.F. Petea – Csengersima”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

 

 

 

×
Subiecte în articol: trafic Vama Nadlac
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close