Antena 3 CNN Actualitate Mai multe persoane care vindeau cocaină, reținute în Dolj. Preţul cerut pentru o doză

Mai multe persoane care vindeau cocaină, reținute în Dolj. Preţul cerut pentru o doză

Cinci persoane au fost reținute, după ce au fost suspectate că vindeau cocaină în județul Dolj. Procurorii urmează să propună arestarea lor preventivă.

Mai multe persoane care vindeau cocaină, reținute în Dolj. Preţul cerut pentru o doză
Sursa foto: hepta
de Roxana Mihăiescu    |    10 Oct 2023   •   15:43

Potrivit unor surse judiciare, traficanții cereau suma de 450 de lei pentru o singură doză. 

”La data de 09.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea a 5  inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată. S-a reţinut  că, pe parcursul anului 2023, inculpaţii,  acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au procurat, deţinut  şi vândut cocaină (drog de mare risc) unor consumatori din judeţul Dolj, cu preţul de 450 lei pentru o doză”, au transmis, marţi, DIICOT şi IGPR.

În locuințele celor cinci indivizi au fost găsite și ridicate cantităţi de cocaină, mai multe tablete având ca substanţă activă alprazolam, cântare de precizie  obiecte purtătoare de urme, dar şi alte mijloace de probă.

”Astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, au mai transmis DIICOT şi IGPR.

×
Subiecte în articol: cocaina traficanti cocaina
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close