Antena 3 CNN Actualitate Cum arată DN1 în primul ”weekend de libertate”. Ce se întâmplă cu cei care nu au declarațiile completate

Cum arată DN1 în primul ”weekend de libertate”. Ce se întâmplă cu cei care nu au declarațiile completate

”Bate vântul” pe drumul spre munte în timpul stării de alertă. Se pare că românii continuă să respecte restricțiile impuse de autorități și să nu se aventureze în călătorii.

Cum arată DN1 în primul ”weekend de libertate”. Ce se întâmplă cu cei care nu au declarațiile completate
Sursa foto: hepta
17 Mai 2020   •   08:54

Celebru pentru coloanele infernale care se întindeau pe zeci de kilometri, Drumul Național 1 este pustiu în această perioadă, la fel cum a fost în toată perioada stării de urgență. Circulă în special bucureștenii care au proprietăți sau rude în județul Ilfov, dar și Ilfovenii care vin cu treabă în Capitală.

Polițiștii anunță astăzi acțiuni de control atât de DN1, cât și pe autostrăzi, la fel ca ieri. Sunt vizați vitezomanii, ceo care au consumat alcool înainte, însă șoferilor le sunt cerute spre verificare și declarațiile pe propriile răspundere necesare la ieșirea din localitate. 

Este una din regulile menținute de autorități și în starea de alertă, însă cei are circulă fără o astfel de declarație sunt scutiți și astăzi de amenzi. Sancțiunile intră în vigoare de mâine, între 500 și 2.500 de lei. 

Avantajul  de astăzi este că nu trebuie să le dați foarte multe explicații polițiștilor. În cazul în care nu aveți o declarație completată, veți primi timp de minute bune un set de recomandări de la polițiști, un fel de mustrare verbală.

×
Subiecte în articol: munte trafic
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close